1. Levering

Varer bestilt på vores webshop til levering, leveres kun i Danmark. Levering til Grønland eller Færøerne er desværre ikke mulig.

Normal leveringstid er 1-3 hverdage efter, at vi har modtaget din bestilling. Varer bestilt inden kl. 12.00 sendes normalt samme dag, som de er bestilt. Der kan ikke leveres på lørdage, søndage og helligdage.

Hvis din ordre indeholder flere varer, vil den samlede ordre altid blive leveret samlet med udgangspunkt i den vare, som har længst leveringstid.

Alle leveringer sendes med Postnord, til angivet leveringsadresse eller pakkebox.

2. Fortrydelsesret

Du har jf. dansk lovgivning ret til at fortryde dit køb fra bestillingstidspunktet, og til og med 14 dage fra den dato du har modtaget varen - dog har vi valgt at forlænge returretten til 100 dage. Fortrydelsesretten kan udøves uden at angive nogen bestemt grund, ved at udfylde formularen under "Min side" eller ved at sende en meddelelse til os herom via e-mail på kundeservice@preend.dk (husk angivelse af ordrenr.)

Vi henstiller til, at du udfylder og fremsender den vedlagte returseddel.

BEMÆRK: Du kan ikke udøve fortrydelsesretten ved blot at nægte at modtage varen eller ved at undlade at afhente den ved transportøren.

Hvis du sender en meddelelse om fortrydelse af købet, skal du efterfølgende returnere varen til os på samme adresse som pakken er afsendt fra uden unødig forsinkelse og senest 100 dage efter du gav meddelelse om, at du ville fortryde købet. Vi kan kræve dokumentation for, at varen er afsendt inden fristens udløb. Hvis varen sendes, skal den være pakket forsvarligt, og du bedes vedlægge kopi af din meddelelse om fortrydelse.

Hvis du ønsker yderligere information vedrørende din 100-dages fortrydelsesret, kan du besøge Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside: http://www.kfst.dk/Forbrugerforhold.

Returnerede varer skal være i samme tilstand som da du modtog dem, og må altså ikke være beskadigede, snavsede, vaskede, modificerede eller lignende. Hvis returnerede varer viser tegn på noget sådant, udover hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på, hæfter du for forringelse af varens værdi eller returneringen kan afvises. Vi anslår en eventuel værdi ud fra en konkret vurdering af den returnerede vare.

Betalingen for den eller de returnerede vare(r) vil blive tilbageført til den konto som betaling er sket fra, snarest muligt og under alle omstændigheder senest 100 dage efter vores modtagelse af din meddelelse om fortrydelse. Vi forbeholder os dog retten til at tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget vare(r)n(e) retur til inspektion, eller indtil du har fremlagt dokumentation for, at varen er returneret, alt efter hvilket tidspunkt der er tidligst.

Hvis du fortryder købet og returnerer varen i overensstemmelse med ovenstående betingelser, refunderer vi købsprisen, fratrukket eventuel værdiforringelse. På samme vis refunderes de evt. oprindelige forsendelsesomkostninger, altså de fragtomkostninger du måtte have betalt for at få varen tilsendt. Fragtomkostninger refunderes dog ikke hvis du returnerer dele af en samlet ordre.. Medmindre du har givet os instruks om andet, vil vi foretage tilbagebetalingen under anvendelse af samme betalingsmiddel, som du benyttede til at foretage den oprindelige transaktion.